Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

Reţete culinare

Subiect Tematic: Reţete culinare
Lucrări: 216 lucrari in 218 publicatii in 6 limbi
Arta brutăritului românesc de: Moldoveanu, Gh. (Text tipărit)
300 reţete culinare pentru bolnavi de ficat de: Mureşanu, Rozalia (Text tipărit)
Alimentaţia sănătoasă a familiei moderne de: Cernăianu, Laurenţiu (Text tipărit)
400 de reţete culinare pentru copilul tău : 3-15 ani de: Cernăianu, Laurenţiu (Text tipărit)
33 recept mikrohullámmal lépésről lépésre de: Hargitai György (Text tipărit)
Subiecte
Boli digestive Sucuri de fructe Mese uşoare. Gustări Deserturi Film documentar Ardei Plante aromatice Gastronomie Organizare Cure de slăbire Mâncăruri vegetariene Gastronomie maghiară Preparate reci Produse de brutărie Exerciţii practice Preparate din ciuperci Marin, Sanda Industrie alimentară Reţete culinare Diabet zaharat Carte pentru tineri Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente Morărit Medicină Pregătirea meselor Gastronomie internaţională Nutriţie şi alimentare Sfaturi practice Ciocolată Carte pentru copii Cultură maghiară Prepararea salatelor Îngrijire şi igienă a femeii gravide Prepararea alimentelor şi mâncărurilor Actori Balonare Bucătărie arabă Bucătărie vietnameză Igienă Istoric Artă culinară internaţională Microunde Afrodiziace Alimente vegetale Alimentaţia sănătoasă Carte de bucate Literatură germană Gustări Tradiții populare Mâncăruri dietetice Sfaturi culinare Restaurante Sport Ghid practic Obiceiuri legate de masă Carte ilustrată Legume Diabet Cultivare Prepararea mâncărurilor Mese la ocazii festive Transilvania, provincie istorică Ciuperci comestibile Mâncăruri sănătoase Hrănirea copiilor Plante medicinale Detoxifiere Biografie Agricultură Evrei Poveşti Minorităţi etnice Ceaiuri Superstiţii Alimentaţie Colon iritabil Dietă Regimul Dukan Mâncăruri pentru copii Bolile aparatului digestiv Bucătărie iraniană Alimentaţia copilului Dietoterapie Alimente. Alimentaţie. Oliver, Jamie Religie ortodoxă Bodrogi Gyula Winfrey, Oprah Îngheţată Grupe sangvine Reţete culinare pentru copii Consumare Istoria familiilor Nutriţie Wesselényi Kata Antologii Germeni Cultura mărului Principii ale nutriţiei Gastroenterologie Dietă individualizată Boli ale ficatului Aperitive Prepararea mâncării Mâncăruri tradiţionale Dietetică Balcani Memorii de călătorie Antologie de texte literare Economie casnică Obezitate Diete de slăbire Bucătari Cultură şi civilizaţie Rețete pentru bebeluși Salate Cură de slăbire Seminţe germinate Conservarea cărnii Bolile ficatului Conservarea alimentelor Legumicultură Alimente integrale Intoleranţă alimentară Personalităţi istorice Terapii naturale Literatură maghiară Peşti Album foto Reţete de post Preparate culinare Literatură română Hadad, Joseph Artă culinară Cărţi ilustrate pentru copii Literatură maghiară din România Gimnastică Alimentaţie sănătoasă Copii Prăjituri Panificaţie Plante de grădină Dulciuri Cartofi Post Medicină naturistă Mâncăruri la grătar Mic dejun Mâncăruri speciale Jurnal personal Artă culinară Pâine Condimente Preparate din carne Sfaturi duhovniceşti Paste făinoase Cărţi de bucate Horticultură Wesselényi, familia Vegetarianism Etnografie. Obiceiuri. Traditii. Folclor Bucătărie chineză Supe. Ciorbe Orez Prezentări biografice
Vă rugăm să schimbaţi parola