Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

Gastronomie

Subiect Tematic: Gastronomie
Lucrări: 191 lucrari in 196 publicatii in 7 limbi
370 îngheţate, parfeuri şi creme reci de: Pârjol Săvulescu, Liana (Text tipărit)
200 reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti de: Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache (Text tipărit)
995 reţete culinare de: (Text tipărit)
Băuturi şi dulciuri din fructe de: Burbea, Silvia (Text tipărit)
250 de reţete din arta culinară chinezească de: Dorobanţu, Eufrosina; Dorobanţu, Ion (Text tipărit)
Bucătăria moldovenească de: Niţă Ibrian, Elena (Text tipărit)
33 befőzés lépésről lépésre de: Hargitai György (Text tipărit)
Subiecte
Psihologie Deserturi Familia Crişul Shopping Center Film documentar Plante aromatice Universitatea din Oradea Gastronomie Organizare Artă populară Cure de slăbire Economie Hoteluri Torok Laszlo Rețete de sărbători Mâncăruri vegetariene Târg de produse locale Playboy Bethlen Zsuzsanna Marin, Sanda Promovarea turismului Turism Locuinţe Reţete culinare Murături Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente Băuturi Pregătirea meselor Produse tradiţionale Ghid Prepararea salatelor Anul Nou Evreiesc Primăria Salonta Coacere în cuptor Arta gastronomiei Prepararea alimentelor şi mâncărurilor Igienă Administraţie publică Istoric Feminism Festivalul Tradițiilor Evreiești Carte de bucate Gustări Familia Regală a României Alimente Istorie Vinuri Mese și meniuri regale Restaurante Diabet Prepararea mâncărurilor Artă stradală Ciuperci comestibile Mâncăruri sănătoase Proiecte Hrănirea copiilor Fanfara militară otomană - Mahter Personalităţi Spectacol cu public Istoria gastronomiei Muzeul Național Brukenthal din Sibiu Biografie Ritualul mesei Concurs de gătit internațional Mâncăruri naţionale Cultură China Mirodenii Festival turcesc culinar Mâncăruri pentru copii Bucătărie iraniană Spectacole Duckadam, Helmuth Dezvoltarea turismului Oliver, Jamie Asociaţia Firmelor Bihorene Religie ortodoxă Istoria Romăniei Reportaje Winfrey, Oprah Îngheţată Reţete culinare pentru copii Alimentaţie publică Proză umoristică Istoria familiilor Spectacol folcloric Nutriţie Învăţământ Gută Chituță, Alexandru Wesselényi Kata Reţete dietetice Casa Regală (România) Alimentaţie Povestiri despre gastronomie Festivalul Sarmalelor Prepararea mâncării Mâncăruri tradiţionale Rețete vegane Dietetică Balcani Eveniment cultural Presa de scandal Economie casnică Arome Ţîrle, Radu Cultură şi civilizaţie Salate Sănătate Literatură engleză Good Chefs Oradea Conservarea alimentelor Lansare de carte Produse hand made Anatolian Food Fest Peşti Album foto Literatură română Popa, Cornel Pictură Istoria Transilvaniei Italia Artă culinară Cetatea Oradea Mâncăruri de Post Festival Copii Modă Fitoterapie Furnizori produse Dulciuri Carte de bucate pentru copii Post Regiuni istorice Administraţie publică locală Mic dejun Mâncăruri speciale Artă culinară Pâine Patzaichin, Ivan Administrație județeană Condimente Preparate din carne Sfaturi duhovniceşti Consiliul Judeţean Bihor Parodii Paste făinoase Tradiţii culinare Sănătatea şi igiena femeii Cărţi de bucate Wesselényi, familia Oradea FestiFall Administraţie locală Boeriu, Valeriu Sarmale Bucătărie chineză Dialoguri Concerte Povestiri
Vă rugăm să schimbaţi parola