Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

Gastronomie

Subiect Tematic: Gastronomie
Lucrări: 253 lucrari in 260 publicatii in 7 limbi
370 îngheţate, parfeuri şi creme reci de: Pârjol Săvulescu, Liana (Text tipărit)
200 reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti de: Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache (Text tipărit)
995 reţete culinare de: (Text tipărit)
Băuturi şi dulciuri din fructe de: Burbea, Silvia (Text tipărit)
250 de reţete din arta culinară chinezească de: Dorobanţu, Eufrosina; Dorobanţu, Ion (Text tipărit)
Bucătăria moldovenească de: Niţă Ibrian, Elena (Text tipărit)
33 befőzés lépésről lépésre de: Hargitai György (Text tipărit)
Subiecte
Psihologie Deserturi Familia Crişul Shopping Center Film documentar Plante aromatice Universitatea din Oradea Gastronomie Organizare Artă populară Cure de slăbire Economie Hoteluri Torok Laszlo Rețete de sărbători Mâncăruri vegetariene Târg de produse locale Playboy Trupa Voltaj Bethlen Zsuzsanna Marin, Sanda Promovarea turismului Turism Locuinţe Reţete culinare Murături Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente Ottley, Charlie Băuturi Pregătirea meselor Produse tradiţionale Ghid Prepararea salatelor Anul Nou Evreiesc Primăria Salonta Coacere în cuptor Arta gastronomiei Prepararea alimentelor şi mâncărurilor Biscuiți Igienă Administraţie publică Muzică Istoric Folclor Mâncarea Feminism Protecţia mediului Festivalul Tradițiilor Evreiești Obiceiuri alimentare Carte de bucate Gustări Familia Regală a României Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor Alimente Galea, Dan Istorie Vinuri Mese și meniuri regale Sfaturi culinare Restaurante Diabet Komornyik, Ovidiu Prepararea mâncărurilor Artă stradală Ordinul Franciscanilor Ciuperci comestibile Mâncăruri sănătoase Proiecte Sociologie Hrănirea copiilor Fanfara militară otomană - Mahter Burse Erasmus Personalităţi Spectacol cu public Istoria gastronomiei Drăghici, Demian Sandra Muzeul Național Brukenthal din Sibiu Ungaria Biografie Gust Ritualul mesei Concurs de gătit internațional Mâncăruri naţionale Biriş, Veta Cultură China Mirodenii Festival turcesc culinar Mâncăruri pentru copii Bucătărie iraniană HORECA Spectacole Duckadam, Helmuth Dezvoltarea turismului Oliver, Jamie Asociaţia Firmelor Bihorene Religie ortodoxă Istoria Romăniei Reportaje Winfrey, Oprah Îngheţată Reţete culinare pentru copii Alimentaţie publică Proză umoristică Jocuri pentru copii Istoria familiilor Miere Spectacol folcloric Nutriţie Învăţământ Gută Chituță, Alexandru Wesselényi Kata Reţete dietetice Casa Regală (România) Sere, Ioana Alimentaţie Povestiri despre gastronomie Festivalul Sarmalelor Prepararea mâncării Ambasada Republicii Slovace la București Mâncăruri tradiţionale Rețete vegane Dietetică Balcani Popa, Mircea Eveniment cultural Presa de scandal Szabo Angela Economie casnică Arome Ţîrle, Radu Cultură şi civilizaţie Salate Sănătate Literatură engleză Good Chefs Oradea Conservarea alimentelor Lansare de carte Produse hand made Apicultură Anatolian Food Fest Peşti Album foto Literatură română Popa, Cornel Pictură Istoria Transilvaniei Italia Artă culinară Cetatea Oradea Mâncăruri de Post Festival Literatură maghiară din România Uniunea Democrată a Slovacilor și Cehilor din România Administraţie județeană Szabo Dezideriu Copii Prăjituri Modă Fitoterapie Furnizori produse Dulciuri Carte de bucate pentru copii Post Regiuni istorice Administraţie publică locală Mic dejun Mâncăruri speciale Educaţie Artă culinară Pâine Patzaichin, Ivan Micherechi Administrație județeană Condimente Preparate din carne Sfaturi duhovniceşti Consiliul Judeţean Bihor Parodii Paste făinoase Tradiţii culinare Sala, Ioan Deserturi fără zahăr Sănătatea şi igiena femeii Cărţi de bucate Wesselényi, familia Oradea FestiFall Etnografie. Obiceiuri. Traditii. Folclor Sarmale Boeriu, Valeriu Administraţie locală Bucătărie chineză Dialoguri Concerte Povestiri
Vă rugăm să schimbaţi parola