Alimente. Preparare. Mâncăruri
|
LDR | 00096nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 144214 | |
250 | $a Alimente. Preparare. Mâncăruri | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
3 lucrari in 11 publicatii in 3 limbi
11 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Tehnologia prelucrării produselor agricole
de:
Bei, Mariana Florica
(Text tipărit)
Fachkunde für Konditoren
de:
Hensel, Herbert; Perske, Werner; Wisser, W.P.
(Text tipărit)
Ciupercile de la A la Z şi 90 de reţete culinare cu ciuperci
de:
Haşa, Gligor
(Text tipărit)
The Poison Eaters : Fighting Danger and Fraud in Our Food and Drugs
de:
Jarrow, Gail
(Text tipărit)
Diät im hause : hygienisches Kochbuch
de:
(Text tipărit)
Ingrediente și ciudata lor chimie
de:
Zaidan, George
(Text tipărit)
400 de reţete culinare pentru copilul tău 0-3 ani
de:
Cernăianu, Laurenţiu
(Text tipărit)
Dimensions of Food
de:
Vaclavik, Vickie A.; Devine, Marjorie M.; Haynes, Amy C.
(Text tipărit)
Tischlein deck dich : Kochbuch für Kinder
de:
(Text tipărit)
Aus Europas Küchen : Ein Streifzug durch ausgewählte National- und Landesküchen
de:
Kraatz, Dieter; Maus, Paul
(Text tipărit)
Subiecte
Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente
Poluarea apei, solului și aerului. Măsuri preventive
Nutriţie şi alimentare
Controlul alimentelor
Efecte ale substanțelor nocive
Prelucrarea produselor agricole
Alimente din punctul de vedere al proprietăților. Valoarea nutritivă
Tehnologia conservării alimentelor
Substanțe otrăvitoare, toxice
Pregătirea meselor
Tehnologie chimică
Mediul înconjurător
Alimente. Preparare. Mâncăruri
Inspecție și supraveghere sanitară
Chimie