Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente

Subiect Tematic: Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente
Lucrări: 1 lucrari in 79 publicatii in 4 limbi
Alimentația și sănătatea femeii de: Pridie, Elena (Text tipărit)
Colesterolul şi grăsimile în alimente de: Oberritter, Helmut (Text tipărit)
Programul american de slăbire de: Dreve, Carmen; Bota, Iordache (Text tipărit)
Noua revoluţie dietetică de: Larocque, Maurice; Larose, Dominic (Text tipărit)
Ghidul alimentelor : ce și cât mâncăm de: Heller, Julia (Text tipărit)
Tocăniță pentru suflet de: Bilic, Mihaela (Text tipărit)
Subiecte
Tratamente terapeutice nemedicale Îngrijirea frumuseţii Cure de slăbire Gastronomie Alimente de origine animală Mâncăruri vegetariene Cancer Cosmetică Îngrijirea corpului Bolile sistemului nervos Coloranţi Prepararea alimentelor şi mâncărurilor. Artă culinară, gastronomie Reţete culinare Diabet zaharat Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente Medicină Nutriţie şi alimentare Metabolismul celular Sfaturi practice Terapeutică Aditivi alimentari Nutriție Afecțiuni gastrice Alimente vegetale Igiena alimentaţiei Supraalimentație Alimentaţia sănătoasă Boli ereditare. Predispoziție ereditară Gimnastică. Cultură fizică Sport Legume Stil de viaţă Diabet Intoleranță la lactoză Plante medicinale Detoxifiere Sănătate Genetica dezvoltării Dietă Dietoterapie Patologie clinică Winfrey, Oprah Sănătate şi igienă în odihnă, recreaţie Educaţie fizică şi sport Medicina naturistă Glanda tiroidă Sfaturi nutriționale Medicină alternativă Industria alimentară Aspecte psihologice Medicamente după acţiunea lor Dependenţă, viciu Toaletă corporală și de frumusețe Diete de slăbire Diete și mâncăruri pentru bolnavi Genetică moleculară Cură de slăbire Terapii complementare Pesticide medicină psihosomatică Intoleranţă alimentară Zahărul, aliment Sistem muscular Tumori Alimente din punctul de vedere al proprietăților. Valoarea nutritivă Artă culinară Combaterea stresului Tratamente naturale Boli mintale Zahăr Literatură americană Ficat. Boli hepatice Alimentaţie sănătoasă Post Medicină naturistă Colesterol Agenți care afectează celulele anormale. Carcinogene. Carcinostatice Tiroidita Hashimoto Naturoterapie Deserturi fără zahăr Sănătatea şi igiena femeii Chimioterapie Vegetarianism Sfaturi medicale Bilă, fiere Chimie alimentară
Vă rugăm să schimbaţi parola