Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente
|
LDR | 00138nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 122875 | |
250 | $a Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
1 lucrari in 97 publicatii in 4 limbi
Alimentaţia echilibrată a omului sănătos : principiile dietei naturiste
de:
Chirilă, Pavel
(Text tipărit)
Legumele : izvor de sănătate
de:
(Text tipărit)
Alimentația și sănătatea femeii
de:
Pridie, Elena
(Text tipărit)
Colesterolul şi grăsimile în alimente
de:
Oberritter, Helmut
(Text tipărit)
Top 10 regimuri de slăbit : cele mai cunoscute și mai eficiente
de:
Hobbs, Julia
(Text tipărit)
Programul american de slăbire
de:
Dreve, Carmen; Bota, Iordache
(Text tipărit)
Noua revoluţie dietetică
de:
Larocque, Maurice; Larose, Dominic
(Text tipărit)
Ghidul alimentelor : ce și cât mâncăm
de:
Heller, Julia
(Text tipărit)
Tocăniță pentru suflet
de:
Bilic, Mihaela
(Text tipărit)
Foamea şi abundenţa : o istorie a alimentaţiei în Europa
de:
Montanari, Massimo
(Text tipărit)
Subiecte
Cure de slăbire
Gastronomie
Alimente de origine animală
Mâncăruri vegetariene
Cancer
Cosmetică
Bolile sistemului nervos
Prepararea alimentelor şi mâncărurilor. Artă culinară, gastronomie
Reţete culinare
Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente
Poluarea apei, solului și aerului. Măsuri preventive
Medicină
Nutriţie şi alimentare
Sfaturi practice
Terapeutică
Aditivi alimentari
Afecțiuni gastrice
Alimente vegetale
Igiena alimentaţiei
Alimentaţia sănătoasă
Gimnastică. Cultură fizică
Stil de viaţă
Plante medicinale
Dietoterapie
Patologie clinică
Winfrey, Oprah
Sănătate şi igienă în odihnă, recreaţie
Glanda tiroidă
Medicamente după acţiunea lor
Anxietate
Genetică moleculară
Cură de slăbire
Terapii complementare
Prelucrarea produselor agricole
Intoleranţă alimentară
Sistem muscular
Tumori
Alimente din punctul de vedere al proprietăților. Valoarea nutritivă
Longevitate. Regenerare
Tratamente naturale
Zahăr
Alimentaţie sănătoasă
Tehnologia conservării alimentelor
Post
Medicină naturistă
Naturoterapie
Deserturi fără zahăr
Vegetarianism
Bilă, fiere
Chimie alimentară
Tratamente terapeutice nemedicale
Îngrijirea frumuseţii
Îngrijirea corpului
Coloranţi
Diabet zaharat
Metabolismul celular
Nutriție
Supraalimentație
Boli ereditare. Predispoziție ereditară
Sport
Legume
Diabet
Intoleranță la lactoză
Detoxifiere
Sănătate
Genetica dezvoltării
Dietă
Educaţie fizică şi sport
Mediul înconjurător
Medicina naturistă
Sfaturi nutriționale
Medicină alternativă
Industria alimentară
Aspecte psihologice
Dependenţă, viciu
Toaletă corporală și de frumusețe
Diete de slăbire
Psihologie individuală
Diete și mâncăruri pentru bolnavi
Pesticide
medicină psihosomatică
Alimente. Preparare. Mâncăruri
Zahărul, aliment
Artă culinară
Sănătatea creierului
Combaterea stresului
Boli mintale
Literatură americană
Ficat. Boli hepatice
Colesterol
Agenți care afectează celulele anormale. Carcinogene. Carcinostatice
Tiroidita Hashimoto
Sănătatea şi igiena femeii
Chimioterapie
Sfaturi medicale