Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente

Subiect Tematic: Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente
Lucrări: 1 lucrari in 97 publicatii in 4 limbi
Alimentația și sănătatea femeii de: Pridie, Elena (Text tipărit)
Colesterolul şi grăsimile în alimente de: Oberritter, Helmut (Text tipărit)
Programul american de slăbire de: Dreve, Carmen; Bota, Iordache (Text tipărit)
Noua revoluţie dietetică de: Larocque, Maurice; Larose, Dominic (Text tipărit)
Ghidul alimentelor : ce și cât mâncăm de: Heller, Julia (Text tipărit)
Tocăniță pentru suflet de: Bilic, Mihaela (Text tipărit)
Subiecte
Cure de slăbire Gastronomie Alimente de origine animală Mâncăruri vegetariene Cancer Cosmetică Bolile sistemului nervos Prepararea alimentelor şi mâncărurilor. Artă culinară, gastronomie Reţete culinare Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente Poluarea apei, solului și aerului. Măsuri preventive Medicină Nutriţie şi alimentare Sfaturi practice Terapeutică Aditivi alimentari Afecțiuni gastrice Alimente vegetale Igiena alimentaţiei Alimentaţia sănătoasă Gimnastică. Cultură fizică Stil de viaţă Plante medicinale Dietoterapie Patologie clinică Winfrey, Oprah Sănătate şi igienă în odihnă, recreaţie Glanda tiroidă Medicamente după acţiunea lor Anxietate Genetică moleculară Cură de slăbire Terapii complementare Prelucrarea produselor agricole Intoleranţă alimentară Sistem muscular Tumori Alimente din punctul de vedere al proprietăților. Valoarea nutritivă Longevitate. Regenerare Tratamente naturale Zahăr Alimentaţie sănătoasă Tehnologia conservării alimentelor Post Medicină naturistă Naturoterapie Deserturi fără zahăr Vegetarianism Bilă, fiere Chimie alimentară Tratamente terapeutice nemedicale Îngrijirea frumuseţii Îngrijirea corpului Coloranţi Diabet zaharat Metabolismul celular Nutriție Supraalimentație Boli ereditare. Predispoziție ereditară Sport Legume Diabet Intoleranță la lactoză Detoxifiere Sănătate Genetica dezvoltării Dietă Educaţie fizică şi sport Mediul înconjurător Medicina naturistă Sfaturi nutriționale Medicină alternativă Industria alimentară Aspecte psihologice Dependenţă, viciu Toaletă corporală și de frumusețe Diete de slăbire Psihologie individuală Diete și mâncăruri pentru bolnavi Pesticide medicină psihosomatică Alimente. Preparare. Mâncăruri Zahărul, aliment Artă culinară Sănătatea creierului Combaterea stresului Boli mintale Literatură americană Ficat. Boli hepatice Colesterol Agenți care afectează celulele anormale. Carcinogene. Carcinostatice Tiroidita Hashimoto Sănătatea şi igiena femeii Chimioterapie Sfaturi medicale
Vă rugăm să schimbaţi parola