Alimentaţie publică
|
LDR | 00085nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 106595 | |
250 | $a Alimentaţie publică | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
10 lucrari in 10 publicatii in 2 limbi
10 records Page 1 of 1
- 1
Tehnica servirii consumatorilor : manual pentru clasele XI-XII, licee economice, administrative şi de servicii, anii I, II, III, şcoli profesionale şi postliceale, profilul alimentaţie publică
de:
Dobrescu, Emilian; Stavrositu, Stere
(Text tipărit)
Strategic Questions in Food and Beverage Management
de:
Wood, Roy C.
(Text tipărit)
Afară cu arheologii din Cetate, intră HORECA!
de:
Ghilea, Cristina
(Text tipărit)
Încep controalele specifice din perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale
de:
Drimbău, Simona
(Text tipărit)
Măsuri specifice de prevenire a răspândirii virusului
de:
Ionaș, Loredana
(Text tipărit)
Amenzi în domeniul alimentaţiei publice
de:
Birta, Dan
(Text tipărit)
Understanding Food Insecurity : Key Features, Indicators, and Response Design
de:
Sassi, Maria
(Text tipărit)
Turism şi alimentaţie publică
de:
Bărănescu, Rodica
(Text tipărit)
Organizarea şi tehnica muncii bufetierului şi canagiului : manual pentru şcolile profesionale de alimentaţie publică anul I şi II
de:
Ţone, S.; Coman, Gh.
(Text tipărit)
Altfel de restaurante
de:
Buz, Loredana
(Text tipărit)
Subiecte
Gastronomie
Economie
Turism
Comunicat de presă
Igiena alimentaţiei
Sărbători Pascale
Dezvoltarea turismului
Măsuri de prevenire
Aspecte sociale
Administrație județeană
Administraţie locală
Agenţi economici
Industria hotelieră şi restaurante
Arheologie
Manual
Pandemie
Alimentaţie publică
Medicină veterinară
Marketing
Teoria și practica organizării