Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

Prepararea alimentelor şi mâncărurilor

Subiect Tematic: Prepararea alimentelor şi mâncărurilor
Lucrări: 19 lucrari in 20 publicatii in 4 limbi
The Children's Book Baking Bread de: Wheatley, Abigail; Baer, Sam (Text tipărit)
Kochbuch de: Liess, Martha (Text tipărit)
Sütemények és édességek de: Mann, Endre (Text tipărit)
Poveştile bucătăriei româneşti de: Roman, Radu Anton; Lazăr, Simona (Text tipărit)
A gondos háziasszony de: Dán Franciska (Text tipărit)
Prepararea dietetică a alimentelor de: Vişinescu, Roda (Text tipărit)
Lisztérzékenység és lisztallergia : diétás receptkönyv de: Fodor Zsuzsanna, T.; Tokodi István (Text tipărit)
The Taste of Bread de: Calvel, Raymond (Text tipărit)
Global Spices for Everyday Cooking de: Golbaz, Sarah; Wagner, Hellmut (Text tipărit)
The Science of Cooking de: Barham, Peter (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola